TV lica

Olja Crnogorac – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram

Prema mišljenju i prema kriterijumima mnogih, Olja Crnogorac se ubraja u red najatraktivnijih voditeljki i manekenki sa domaćih prostora. Ova činjenica, u velikoj meri je doprinela njenoj popularnosti i otvorila joj je vrata mnogih medijskih kuća u Srbiji. Osim fizičkih atributa, koji jednostavno ne mogu da ostanu neprimećeni, Olju Crnogorac krase i brojne druge vrline kao što su duhovitost i umeće veštog i neposrednog ostvarivanja komunikacije.

Više o Olji Crnogorac, moći ćete da saznate ukoliko odvojite malo svog vremena i ukoliko pažljivo pročitate ostatak teksta kroz čiji sadržaj ćemo sa vama podeliti njenu biografiju.

Olja Crnogorac – biografija

Olja Crnogorac, rođena je 22. februara 1984. godine u Beogradu. Svoje najranije detinjstvo, kao i čitav period odrastanja i sazrevanja, Olja je provela u gradskom naselju Dobanovci, koje pripada opštini Surčin i koje se nalazi na oko dvadeset pet kilometara udaljenosti od centralnog dela Beograda. U pomenutom naselju, Oljina majka Slađana i Oljin otac Dragan, imali su i još uvek imaju porodičnu kuću.

Svoje detinjstvo, Olja pamti uglavnom po sopstvenim nestašlucima, bez kojih nije mogla da provede doslovno ni jedan jedini dan. Naime, Olja je bila vrlo živahno i radoznalo dete, koje je svaki novi dan doživljavalo kao svojevrsni oblik avanture, koju je trebalo ispuniti sa što više “važnih” dešavanja.

Ono u čemu je Olja posebno uživala, jeste da bude organizator takvih, “važnih” dešavanja i da na taj način bude glavna u svom društvu. Ulogu glavne u društvu, Olja je često uspevala da zauzme zahvaljujući tome što su njeni roditelji bili vlasnici prve prodavnice mešovite robe u Dobanovcima i što je ona, kao njihova ćerka, uvek imala pristup slatkišima koje je kako kaže koristila kako bi podmitila ostalu decu iz svog naselja.

Jedne od situacija, koje opisuju pomenutu činjenicu, Olja se i danas priseća sa osmehom i sa velikim simpatijama.

Naime, jednom prilikom, kada su Oljini roditelji otputovali van Dobanovaca kako bi nabavili robu za svoju prodavnicu, Olja je odlučila da ih iznenadi time što će kada se vrate zateći sređeno dvorište. Kako bi sprovela svoju zamisao u delo, bila joj je potrebna pomoć drugarica, a kako bi joj drugarice pomogle, odlučila je da svakoj za uzvrat obeća po jedan sladoled u kornetu. Prihvativši, Oljinu ponudu, drugarice su joj pritekle u pomoć i zajedno sa njom, sredile su dvorište njenih roditelja.

Zamena komšijskih saksija, čišćenje snega sa ulica, samo su neki od niza događaja koje je takođe organizovala Olja i u okviru kojih je bila predvodnik dece iz komšiluka.

U svojim idejama, Olja je često znala i da pretera, pa je zbog toga neretko dobijala batine od svog oca, koji nije mogao da pronađe drugačiji način da svojoj ćerci stane na put pri izvođenju njenih nestašluka.

Olja je vrlo često bila nestašna i u školi, pa su zbog toga njeni nastavnici često bili prinuđeni da pozivaju njene roditelje i da im se žale na njeno ponašanje.

Ipak, nasuprot činjenici da je bila nestašna u školi, Olja je bila izuzetno dobar i vredan đak i sve razrede osnovne škole, završila je sa odličnim uspehom i to kao vukovac.

Uporedo sa pohađanjem osnovne škole, Olja Crnogorac je često bila posvećena i drugim, vanškolskim aktivnostima, pa je tako trenirala tenis i košarku, odlazila je na časove folklora i svirala je harmoniku kao đak muzičke škole u koju je takođe bila upisana.

Olja Crnogorac, ima sedam godina mlađeg brata Ognjena, koji je i sam često bio uključen u njene nestašluke.

Po završetku osnovne škole, Olja je imala veliku želju da upiše i da završi srednju ekonomsku školu, međutim, po savetu svojih roditelja, odustala je od sopstvene želje i odlučila se da upiše i da završi gimnaziju.

Od početka karijere do danas

Još u periodu koji se vezuje za sam početak Oljinog pohađanja srednje škole, ona je postala svesna svoje raskošne lepote po kojoj se izdvajala od svoje okoline i zbog koje je odlučila da se oproba u svetu mode.

Shodno tome, 1999. godine, Olja je odlučila da se prijavi za takmičenje koje je organizovano pod pokroviteljstvom modne agencije “Elite model look”. Na pomenutom takmičenju, Olja Crnogorac je učesnike žirija zasenila svojom lepotom, tako da je uspela da uđe u samo finale takmičenja i da dobije čak nekoliko vrlo ozbiljnih ponuda za odlazak u inostranstvo i za nastavak manekenske karijere u inostranstvu.

Međutim, kako je Olja u tom periodu imala tek petnaest godina i kako je pred njom bila obaveza da završi srednju školu, bila je prinuđena da odbije ponudu, da nastavi sa školovanjem i da bar privremeno odloži planove koji su bili povezani sa njenom željom za stvaranjem karijere.

Nekoliko godina nakon učešća na prethodno pomenutom takmičenju koje je organizovala agencija “Elite model look”, Olji se ukazala prilika da postane model kompanije “Jumko” iz Vranja i da se predstavi kao zaštitno lice u katalogu njihovih proizvoda. Saradnju sa kompanijom “Jumko”, Olja Crnogorac između ostalog pamti po tome što joj je donela prvi honorar u životu. Taj honorar, iznosio je pedeset maraka i iako je bio simboličan, bio je dovoljan da u Olji probudi potrebu da sama zarađuje sopstveni novac.

Ubrzo nakon saradnje sa kompanijom “Jumko” i pritom takođe u periodu koji se vezuje za njeno pohađanje srednje škole, Olja Crnogorac je počela da radi kao promoterka cigareta i na taj način, zarađivala je po dvadeset maraka po urađenoj promociji.

U periodu koji je predhodio njenom upisivanju fakulteta, Olja je u sebi prepoznala snažan poriv da se odvoji od sredine u kojoj je rođena i da se osamostali. Takav poriv, Oljinim roditeljima je u početku bio nejasan i doživljavali su ga kao jedan u nizu njenih hirova, ali ubrzo, odlučili su da je podrže i Olja je sa devetnaest godina i inače od trenutka kada je upisala Ekonomski fakultet u Beogradu, počela da živi sama.

Nedugo nakon što se odselila iz porodične kuće, Olja Crnogorac je dobila priliku da postane Tv lice i da se javnosti predstavi kao voditeljka emisije “Ol inkluziv” koja se emitovala na televiziji “Metropolis”. Ovaj poslovni angažman, učinio je da Olja zavoli svetla kamera i da nastavi da se bavi javnim poslom.

Tako je ubrzo počela da sarađuje sa televizijom “Pink” i postala je deo ekipe koja je učestvovala na realizaciji priloga za emisiju “Da pređemo na ti”. Na istoj televiziji, Olju Crnogorac ste imali prilike da vidite i kao voditeljku emisije “Petkom u dva”, ali i kao voditeljku emisije “Jutarnji program”, koju je jedno vreme vodila zajedno sa svojim kolegom Ognjenom Amidzićem.

Period koji je obeležen saradnjom sa televizijom “Pink”, Olja Crnogorac pamti kao period koji joj je doneo prve ozbiljne honorare i prvu ozbiljnu zaradu.

Nakon uspešne saradnje koju je realizovala sa televizijom “Pink”, Olja Crnogorac je započela saradnju sa televizijom “Happy”. Naime, na televiziji “Happy”, Olja je vodila emisiju pod nazivom “Skandalozno s Oljom”, kao i emisiju pod nazivom “Ljubavni signali”.

2009. godine, Olju Crnogorac, šira javnost je imala prilike da upozna i kao jednu od učesnica rijaliti programa “Farma”. Međutim, Olja se na čuvenom imanju u Lisoviću nije dugo zadržala i na žalost brojne publike, takmičenje je napustila kao treći izbačeni takmičar.

U okviru svoje karijere, Olja Crnogorac je snimila brojne editorijale koji su objavljeni kao sadržaj muških časopisa i dala je brojne intervjue.

Takođe, Olja Crnogorac je osnovala vlastitu modnu agenciju koja nosi naziv “Only one model” i kreirala je i izbacila na tržište kolekciju haljina pod nazivom “Montenegrina”.

Olja Crnogorac privatno

Privatno, Olja Crnogorac je vrlo samouverena mlada žena, koja je još od malih nogu dobro znala šta hoće. Kao takva, Olja ne podnosi autoritete i tvrdi da je jedini autoritet kojeg je u životu mogla i htela da podnese, njen otac Dragan.

Osim što je veliki ljubitelj mode, Olja Crnogorac je veliki ljubitelj životinja i fotografije svog kućnog ljubimca, maltezera, vrlo rado i vrlo često deli sa svojim vernim i pritom vrlo brojnim obožavaocima koji je prate putem društvenih mreža.

Ono što Olja privatno ne voli, jesu kiša i loše vreme, a ono što voli, jesu putovanja, kvalitetne knjige i dugo izležavanje nedeljom.

Još jedan u nizu zanimljivih podataka koji se vezuju za život Olje Crnogorac, jeste podatak o tome da je ona jedna od prvih javnih ličnosti sa naših prostora koje su izvadile silikone.

Naime, Olja je duži niz godina imala silikone u grudima i u usnama, ali je odlučila da ih izvadi, okrenuvši se negovanju prirodne ženske lepote i prirodne ženske zavodljivosti, kojima Olja sigurno ćete se složiti sa nama nesumnjivo raspolaže.

Ime i prezime: Olja Crnogorac

Datum i mesto rođenja: 22. februar 1984. godine Beograd, Srbija

Profesija: Manekenka, Tv voditeljka, Modni dizajner

Visina: /

Težina: /

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...