Muzičari

Teodora Džehverović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Prelepa plavuša, Teodora Džehverović, pažnju javnosti je najpre privukla kao učesnica „Zvezda Granda“, te članica popularne ženske grupe „Đavolice“, da bi kasnije postala učesnica reality-ja „Zadruga“, koji ju je dodatno proslavio.

Teodora je snimila samostalni hit singl „Kristijan Grej“, koji je imao milionske preglede na sajtu „YouTube“, a njena najnovija pesma „Crni vitez“, koja je izašla nakon „Zadruge“, postaje pravi letnji hit.

Teodora Džehverović – biografija 

Popularna pevačica je rođena kao Suada Džehveri, u mestu Kačarevo, u Srbiji, 10. februara 1998. godine, od majke Gordane Goce Džehverović i oca Seada Džehverovića, te iako je imala veliku ambiciju da postane advokat, shvatila je da je njena velika ljubav muzika, te ee uz veliku podršku roditelja, i prijavila za takmičenje „Zvezde Granda“, sezona 2014/2015.

Teodora ima brata Senada (koji je promenio ime u Sava), a njeno rođeno ime je Suada, ali ga je kasnije promenila u Teodora, a prezime Džehveri je promenila u Džehverović.

Naime, porodica Džehveri je poreklom iz Albanije, te kada se njen otac Sead oženio srpkinjom Gordanom, sukobio se sa svojom familijom, pa se preselio najpre u Bosnu i Hercegovinu, a zatim i kasnije u Srbiju, u rodno mesto Teodorine majke Goce, Kačarevo.

  1. godine, porodica Džehverović se preselila u srpsku prestonicu, nakon što su se posvađali i sa porodicom njene majke Gordane, koja nije prihvatala dobro njen brak sa mužem koji je druge vere (muslimanske veroispovesti), ali i kako bi njihova ćerka mogla da otpočne pevačku karijeru.

Pored osnovne i srednje škole, koje je uspešno završila, Teodora je u detinjstvu pohađala i glumu i išla na časove baleta.

U reality programu „Zadruga“, u kome je učestvovala sa svojom majkom Gordanom, poznata plavuša je pronašla dečka, Anđela Rankovića, sa kojim je trenutno u stabilnoj emotivnoj vezi.

Muzička karijera Teodore Džehverović 

Kako je i navedeno, velika želja prelepe plavuše, bila je da uspe kao pevačica, te je njen idol još od detinjstva bila pop diva Jelena Karleuša, pa se tako odlučila da se prijavi za takmičenje u šou „Zvezde Granda“, 2014. godine.

Iako su njen talenat i fantastičan i atraktivan fizički izgled bili odmah prepoznati, kako od strane žirija, tako i od publike, ipak pevačica nije uspela da pobedi u ovoj sezoni tzakmičenja, te je Saša Popović došao na ideju da osnuje pop-grupu „Đavolice“, u kojoj su pored Teodore Džehverović, druge dve članice bile Gorana Babić i Tamara Milutinović.

Popularni ženski trio, snimio je nekoliko pesama – „Piće za mladiće“ i „Ćuti i vozi“ (duetska numera sa Milanom Dinčićem Dinčom), 2015. godine, kao i pesmu „Čokolada i vanila“, 2016. godine.

Međutim, grupa „Đavolice“, nije postigla očekivani uspeh, uprkos neospornom talentu i vrlo lepo i kvalitetno osmišljenim koreografijama, te su se samo nakon šest meseci, članice grupe odlučile da otpočnu samostalne pevačke karijere.

Sa svojim koleginicama, lepa Teodora je imala stalne nesuglasice i svađe, te je kasnije izjavila da one pak nisu ostale u dobrim odnosima, i da su čak u toku zajedničkog projekta „Đavolice“, dve druge mlade pevačice bile na nju ljubomorne, i stalno je omalovažavale i psihički je maltretirale.

  1. godine, Teodora Džehverović je izdala svoju prvu samostalnu numeru, „U 4 oka“, koja je propraćena spotom, da bi zatim, 2017. godine, ona snimila nekoliko duetskih pesama – „Kulira“ i „Gledaj mene“ (sa grupom „In Vivo“), „Pirana“ (sa grupom „Đans“) i duetsku pesmu „Hijena“ (sa poznatim Vukom Mobom).

Iste 2017. godine, izlazi i Teodorin najveći hit singl „Kristijan Grej“, za koji je uradila i spot, te je on postigao veliki uspeh, i dok je pevačica bila učesnica „Zadruge“, dobila je informaciju da je ta pesma na kanalu „YouTube“, postigla dva miliona pregleda.

Nakon izlaska iz poznatog reality-ja, Teodora je snimila pesmu „Crni vitez“, 2018. godine, koja se veoma dobro plasirala kod publike, te sa svakim danom ima sve više pregleda na popularnom „YouTub“ kanalu, a u spotu za pomenutu numeru, pojavljuje se i sadašnji Teodorin dečko, vrlo zgodni maneken Anđelo Ranković.

Privatni život Teodore Džehverović – reality ljubav i učešće u „Zadruzi“ 

U septembru 2017. godine, lepa Teodora je dobila ponudu da uđe u najpoznatiji reality šou kod nas, „Zadruga“, koju je i prihvatila, te je u isti ušla sa svojom majkom Gordanom.

Manje je poznata činjenica da se pre početka „Zadruge“, Teodora družila i privatno sa modnom blogerkom Lunom Đogani, te da je i u reality-ju pokušavala da sa njom održi drugarski odnos, ali su se pak dve devojke dosta udaljila, kada je Luna započela romansu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Slobom Radanovićem.

Pažnju gledalaca u „Zadruzi“, Teodora je najpre privukla svojom lepotom i vaspitanjem, a onda i vezom sa manekenom Anđelom Rankovićem, kojoj se njena majka u početku protivila, a kako se u medijima spekulisalo, i Anđelovi roditelji su bili protiv veze svog sina sa lepom pevačicom.

Razlozi za protivljenje ljubavi mladog para, bili su pre svega u tome što su Teodoru pre početka šou programa „Zadruga“, povezivali sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem, a u čijem je luksuznom hotelu snimala spot za numeru „Kristijan Grej“, ali se takođe spekulisalo i da je pevačca bila u romansi sa Sašom Žikom Jakšićem, producentom „Granda“, dok je bila u grupi „Đavolice“.

Teodora i Anđelo su uspeli da sačuvaju svoju vezu, te su nastavili da izlaze, pa čak i žive zajedno i nakon „Zadruge“, ali je njegovi roditelji nisu prihvatili ni nakon što su je lično upoznali.

Pored pomenutih muškaraca, pre svog učešća u „Zadruzi“, lepa plavuša je dovođena u vezu i sa Vukom Mobom, poznatim reperom, sa kojim je snimila duetsku numeru i spot za istu, a koji je obilovao provokativnim zajedničkim scenama.

Poznato je i da je Teodorin momak bio klavijaturista Sava Jankov, koji joj je kako se tada pak i spekulisalo, i finansijski pomogao sa njenom prvom solo pesmom, ali su ipak oni nakon nekoliko godina veze raskinuli, a poznati muzičar danas nastupa u pratećem bendu Slobe Radanovića.

Međutim, kako je Teodora kasnije i otkrila, njena velika ljubav je bio fudbaler Kristijan Ipša, koji je i bio inspiracija za pesmu „Kristijan Grej“, te je sa njom i glumio u spotu za tu numeru, ali su oni raskinuli nakon njenog ulaska u „Zadrugu“, jer ga je pevačica ubrzo i prevarila sa pomenutim manekenom Anđelom Rankovićem, te je Kristijan sudskim putem zatražio da mu se lice u spotu i ne prikazuje.

U „Zadruzi“ je Teodora svojim iskrenim izjavama o svome ljubavnom životu, dosta često znala da šokira gledaoce i ostale učesnike reality-ja, te je izjavila i kako je imala vezu sa ženom, kako je nevinost izgubila sa svega 16 godina, te i da je imala još samo dva momka nakon svoje prve ljubavi.

Takođe, lepa pevačica je izjavila i da je u detinjstvu patila od teškog oblika astme, kao i da je kao tinejdžerka bolovala od bulimije, te da je uz stručnu pomoć uspela da zavoli sebe, kao i svoj sada besprekoran fizički izgled.

Velike komplekse je Teodora imala i zbog svojih ušiju, te je otkrila i da je imala estetski zahvat, i da je uspela da „sredi uši“ operacijom, te da je tek sada zadovoljna, i da nije imala druge estetske intervencije.

Na svojoj desnoj butini, lepa plavuša ima tetovažu na engleskom jeziku – „Where love begins, love never ends“, a poznata je i po vrlo provokativnom stilu odevanja, pa najviše novca troši na markiranu garderobu, ali se pre kupovine kako kaže uvek posavetuje sa svojom majkom Gocom i sa snajom koja ima izuzetan stil i ukus.

Nakon izlaska iz „Zadruge“, u kojoj je zauzela visoko treće mesto, kome se ni sama nije nadala, Teodora ima veliki broj nastupa i gostovanja, te priprema svoj prvi album, a ostala je u dobrim odnosima sa Slobom Radanovićem i Lunom Đogani, te se sa njima najviše druži posle završetka reality-ja.

Tako je prelepa plava pevačica nedavno, upravo sa svojim „cimerom“ iz „Zadruge“, pevačem Slobodanom Radanovićem, imala nastup u Austriji, kao i brojna gostovanja u Crnoj Gori.

Svoju ljubav sa manekenom Anđelom Rankovićem, trudi se i da očuva od prevelike medijske pompe, te iako kaže nije omiljena u njegovoj porodici, ipak je svesna da se Anđelu roditelji ne mešaju u izbor, i da je bitno to da su oni srećni i zaljubljeni, iako sa njegovim roditeljima „ne piju jutarnje kafe“.

Iako je poznato da je pop pevačica Jelena Karleuša veliki kritičar domaće estradne scene, velika pohvala od „Dive“ lično, upućena je na Teodorin račun, ali joj je iskusna koleginica savetovala da ne treba da bude „mala Jelena Karleuša“, te da se trudi da izgradi svoj pevački stil i ličnost, i da autentičnošću osvoji muzičku scenu u Srbiji i okruženju.

Ime i Prezime: Teodora Džehverović (rođena kao Suada Džehveri; umetničko ime TeodoRA)

Nadimak: Tea

Datum i mesto rođenja: 10. februar 1998. godine, Kačarevo, Srbija

Zanimanje: pop-folk pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/Teodora-Dzehverovic-244027409266301/

Instagram: https://www.instagram.com/teodoradzehverovic/

Twitter: /

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=7H3s8RFq3Ek

Sponzorisano:

Loading...
loading...