Muzičari

Jelena Jevremović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Jelena Jevremović je poznata našoj javnosti kao ćerka legendarnog pevača Mikija Jevremovuića, te se jedno vreme i sama uspešno bavila pevanjem, ali je nakon udaje za Predraga Nedeljkovića napustila muziku i posvetila se kozmetičkoj profesiji, te će u nastavku teksta biti nešto nviše reči o ovoj nekada vrlo popularnoj pevačici, te o njenoj karijeri i privatnom životu.

Pogledajmo biografiju.

Jelena Jevremović – biografija

Poznata pop pevačica Jelena Jevremović je rođena u Beogradu 28. marta 1981. godine, u tadašnjoj Jugoslaviji, kao ćerka legendarnog pevača zabavne muzike Mikija Jevremovića.

Od malih nogu je Jelena Jevremović odrastala okružena muzikom, te je shvatila da ima jedan i izvanredan talenat već u osnovnoj muzičkoj školi koju je pohađala, i kada je učestvovala na zaista mnogim domaćim i međunarodnim muzičkim festivalima i osvajala je brojne nagrade i priznanja.

Album prvenac je Jelena Jevremović objavila 2002. godine, pod nazivom „Hajde zažmuri“, te je bila aurtor većine pesama koje je pevala i stalno je učestvovala na raznim muzičkim i festivalima i takmičenjima, kako kod nas, tako i u inostranstvu.

Najveći uspeh je Jelena Jevremović ostvarila kada je sa svojijm ocem Mikijem Jevremovićem otpevala duet „Ljubav po sebi je greh“, i ta je numera osvojila brojne nagrade i postala svojersni hit i pečat u Jeleninoj muzičkoj karijeri.

Kada su se Miki Jevremović i njegova supruga odlučili na razvod braka posle pune tri decenije skladnog zajedničkog života Jelena je to veoma teško prihvatila te je završila u bolnici zbog jake komplikacije sa upalom creva, i bila je rešena da se uputi u Španiju kako bi sve lakše prebrodila i oporavila se od nemilih događaja koji su je potresli, ali je ipak 2007. godine otputovala u Pariz, i tamo upoznala budućeg muža Predraga Peđu Nedeljkovića.

Na žalost Jelena i Peđa su se razveli kada je 2017. godine on optužen i uhapšen za posedovanje i za trgovinu narkoticima i oružjem, pa je Jelena ostala sama sa svojim sinovima i tada je i napisala autobiografsku knjigu „Jedanaest dana“, u kojoj je opisala svu ljubav prema mužu zbog koga je napustila muzičku karijeru, te je iznela i predivnu idilu koja je pre razvoda postojala u njihovom devetogodišnjem braku.

Muzička karijera Jelene Jevremović

Mada je Jelena Jevremović bila neko vreme dosta zastupljena kao pevačica na našoj muzičkoj pop sceni, te su joj svi predviđali blistavu karijeru poredeći njen talenat sa talentom njenog oca Mikija Jevremovića.

Ipak se to sve promenilo kada je mlada pop zvezda rešila da sve ostavi iza sebe i da se 2007. godine presli u Pariz, gde se i udala i osnovala porodicu i sasvim zapostavila pevačku karijeru.

Jelena Jevremović iza sebe ima samo jedan album, koji je kako je i navedeno na početku teksta ona izdala 2002. godine pod nazivom „Hajde zažmuri“ i na kome se našlo devet pesama – „Hajde zažmuri“; „Ljubav po sebi je greh“ (duet sa Mikijem Jevremovićem); „Minut ili dva“; „Sećanja“; „Suze u vetru“; „Hej, janje moje“; „Sve ove godine“ i „Zašto nestaje sjaj“.

Pored toga je Jelena Jevremović u toku karijere pop pevačice izdala i neke hit singlove koji su naišli na odličan prijem kod njene publike – “Non stop“; „Dah na obrazu“ i „Ja ne pozajmljujem“ (iz 2013. godine); „Zaželi“; „Laku noć“; „Prava ljubav“; „Plavi cvet“ (iz 2014. godine) i singl „Lagali su me“ (iz 2016. godine).

Privatni život Jelene Jevremović 

Kada je na jednom svom nastupu u Parizu Jelena Jevremović upoznala momka po imenu Peđa, nije ni slutila da će baš on jednoga dana postati njen suprug i da će sa njim osnovati porodicu.

Naime, kada se Jelena razbolela, dok je bila u bolnici sa Peđom se čula i dogovorila da umesto u Španiju u koju je odlučila da ode, dođe kod njega u Pariz, te kaže da jhe već tada znala da sa njim želi brak i decu.

Jelena je u Parizu počela zajednički život sa Predragom Nedeljkovićem, te je dobila dva sina Lazara i Tadiju, i tada je četvoročlana porodica rešila da se vrati u Beograd i da svoj život nastave u Srbiji, a Jelena je postala i spisateljica kada je u Parizu napisala i objavila svoj prvi roman.

Naime, Jelena Jevremović je počela još u Parizu da piše autobiografski roman „Jedanaest dana“ o tome kako je upoznala ljubav svog života u Predragu Nedeljkoviću i kako je sve funkcionisalo baš kao u bajci, te kaže nije imala ni stida ni predrasuda i pisala je onako kako se zaista i osećala.

Ali sve je u jednom momentu po mladu majku i nekadašnju pevačku zvezdu u usponu, krenulo nizbrdo, kada je njen otac legendarni Miki Jevremović doživeo moždani udar i pao u komu, a ubrzo je i preminuo, te je Jelena Jevremović u sinovima i mužu našla utehu i uspela da se izbori sa tugom i bolom, nadajući se da će uspeti da zaleči rane i da krene dalje zbog dece i supruga.

Na žalost tu nije bio kraj problemima za Jelenu Jevremović, jer je samo nekoliko meseci nakon smrti Mikija Jevremovića, 1. juna 2017. godine, njen muž Predrag Nedeljković uhapšen zbog posedovanja droge i oružja, i određen mu je pritvor dok čeka suđenje, te jelena kaže da se tada po prvi put u životu osetila sasvim bespomoćnom, bez ideje šta dalje da radi i kako da ona sinovima objasni šta se desilo, te je shvatila da joj je Peđa bio oslonac i podrška u životu, a da ju je na neki način izneverio i izdao.

Upravo je tada Jelena Jevremović shvatila da se sasvim razočarala u svog muža, i da je on u njoj „ubio ljubav“ koju je osećala i koja je bila iskrena i neizmerna, te je rešila da se razvede ali da jhe dugo vremena to krila od prijatelja i poznanika, te da se pretvarala da je sve u najboljem redu, i da nije mogla ni želela da svojim sinovima Lazaru i tadiji tada kaže pravu i tešku istinu.

Lepa pevačica Jelena Jevremović priznaje da je svojim sinovima rekla da je njihov otac otišao na putovanje i posao na preko-okeanskom brodu, te da će dugo biti odsutan, i ne zna koliko će moći da im skriva istinu, jer svi iz njene okoline su već saznali za njen razvod, i možda je najzad došlo krajnje vreme da sinovima sve prizna, nadajući se da će uspeti da razumeju njen potez.

Jelenin suprug je danas još uvek u zatvoru, i pod znakom pitanja je kada će biti oslobođen, a kada je starijem sinu rekla istinu, kaže da mu je pozlilo ali da je najzad uspeo da shvati da je takva situacija i da ona nikada nije želela da njena deca odrastaju bez oca kao i da ih uči da treba da ga vole i da je on na kraju svega njihov tata koji je napravio preveliku grešku zbog koje sada snosi svu odgovornost.

Ime i Prezime: Jelena Jevremović 

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 28. mart 1981. godine, Beograd, Jugoslavija

Zanimanje: pop pevačica, spisateljica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/jedanaestdana/

Instagram: https://www.instagram.com/jelena.jevremovic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...