Muzičari

Ivana Pavković – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Ivana Pavković je poznata mlada pevačica iz jata „Zvezda Granda“, koja je udata za kolegu Petra Mitića Pepija, te koja polako ali uspešno ostvaruje svoj san da postane velika zvezda na domaćoj muzičkoj sceni, te će u nastavku teksta biti nešto više reči i dosadašnjim uspesima u muzičkoj karijeri kao i o privatnom životu ove lepe pevačice.

Ivana Pavković – biografija

Popularna pevačica Ivana Pavković je rođena u Boru, 10. marta 1991. godine, a njena je porodica makedonskih korena, te ima i rođenu sestru, a počela je kao vrlo mlada da pokazuje interesovanje za bavljenje muzikom.

Već dok je u rodnom gradu Boru Ivana Pavković išla u osnovnu školu, bila je članica muzičke sekcije i KUD-a iz ovog grada, a kada je bila šesti razred, pevala je na jednom nastupu pesmu „Beograd“, i oduševila svojim zalentom sve prisutne, i tada se već moglo pretpostaviti da je pred njom blistava muzička karijera.

U Boru je Ivana Pavković završila i srednju Ekonomsku školu, te se odlučila da pođe na studije i opet u Boru i upisala studije na Tehničkom akultetu na smeru za menadžment.

Ivana Pavković je za vreme takmičenja „Zvezde Granda“ počela romansu sa kolegom Stefanom Perušićem, ali je ipak 2013. godine po malo neočekivano uplovila u romansu sa kolegom Petrom Mitićem, sa kojim je iste te godine i počela zajednički život, te je 2016. godine saznala da je u drugom stanju, i mladi par se iste te godine i venčao, a lepa Ivana Pavković je novembra 2016. godine rodila dečaka, kome su ponosni roditelji dali ime Vujadin.

Muzička karijera Ivane Pavković

Da je njena najveća ljubav muzika, pevačica Ivana Pavković je shvatila još dok je pohađala osnovnu školu, te je kasnije 2005. godine na „Karaoke festu“ koji se održavao u bioskopu „Zvezda“, otpevala pesme „I wanna dance with somebody“ čuvene Vitni Hjuston, kao i numeru „Još danas“ naše pop zvezde Aleksandre Radović, i tada je osvojila treće mesto, i dobila specijalnu nagradu stručnog žirija za interpretaciju.

Ivana je rešila da nastavi pevačku karijeru, te je iste godine osnovala i muzički bend „Deluxe“ u kome je bila solista, i u to vreme je imala brojne nastupe po klubovima i kafićima, te je pevala na raznim slavljima i učila „pevački zanat“.

Kada se prvi put prijavila sa petnaest godina na audiciju za takmičenje „Zvezde Granda“, 2006. godine, Ivana Pavković je pevala numeru „Lepi grome moj“ Svetlane Cece Ražnatović, ali tada nije uspela da prođe dalje i da se plasira za učešće u pomenutom muzičkom takmičenju.

No, to nije obeshrabrilo pevačicu, te je ona nastavila da peva, i ponovo se 2007. godine takmičila na „Karaoke festu“, te je počela da peva u drugom bendu koji se zvao „Joker bend“, a onda je 2010. godine Ivana Pavković rešila da se ponovo prijavi na audiciju za „ZG“ u Zaječaru i tada je pevala pesmu Tanje Savić „Gde ljubav putuje“, te je uspela da se plasira u sto takmičara koji su dobili priliku da učestvuju u „Zvezdama Granda“.

Kako je napred navedeno, Ivana Pavković je zvanično počela svoju muzičku karijeru kada se prijavila za učešće u takmičenju „Zvezde Granda“ u sezoni 2010/2011. godine, i kada je uspela da uše u veliko finale koje se održavalo 18. juna 2011. godine u „Beopgradskoj Areni“, i tada je bila drugoplasirana.

Kako je od „Grand Produkcije“ za nagradu za osvojeno drugo mesto u konačnom plasmanu, Ivana Pavković dobila da snimi pesmu „Najbolja il najgora“, to je bio i njen prvi singl, ali je kasnije sa koleginicama Jelenom Gerbec; Mirjanom Mirković; Jelenom Vučković; Bojanom Šarović i Mirjanom Aleksić, snimila numeru „Moje drugarice“.

Krajem iste te 2011. godine je Ivana Pavković izdala i singl „Nisam kao pre“, koji je publika odlično prihvatila, i koji je zapravo i postao prvi veliki hit mlade pevačice, te je ona imala sve veći broj nastupa u zemlji i regionu.

Ivana Pavković je 2012. godine učestvovala na „Grand festivalu“ sa numerom „U senci istine“, ali nije ostvarila značajnije rezultate u konačnom plasmanu, iako je pesma postala kasnije takođe veliki hit.

Dve godine kasnije je Ivana Pavković, 2014. godine ponovo učestvovala na „Grand festivalu“ sa pesmom „Svedok“, a iste godine je izbacila i novi singl „Nek pukne bruka“, koji je postao jedan od najvećih hitova te godine.

Naredne 2015. godine je pevačica Ivana Pavković snimila pesmu „Aura“, koja je i danas prema kanalu „YouTube“ najslušanija pesma ove mlade zvezde i ima blizu sedam miliona pregleda, a propraćena je odličnim video spotom.

Nakon pauze koju je napravila u karijeri zbog rođenja sina Vujadina, Ivana Pavković je 2017. godine izdala singl „Beli veo“, te planira izdavanje i svog prvog solo albuma i vredno radi na prikupljanju novih pesama, a najnoviji singl koji je pevačica izdala početkom 2019. godine nosi naziv „Ledeno doba“.

Privatni život Ivane Pavković

Mlada „Zvezda Granda“ Ivana Pavković, u skladnom je braku sa kolegom Petrom Mitićem, sa kojim se počela zabavljati 2013. godine, a venčali su se 2016. godine, te su krajem iste godine u novembru mesecu dobili sina Vujadina.

Pre braka sa Petrom Mitićem, Ivana Pavković se zabavljala sa pobednikom „Zvezda Granda“ Stefanom Petrušićem, te se nakon njihovog raskida spekulisalo da ga je Ivana i prevarila sa Petrom, i da nisu ostali u dobrim odnosima, ali su oni to demantovali, mada ni jedno ni drugo nisu preterano mnogo želekli da govore za medije o svojoj vezi.

Dok se lepa pevačica Ivana Pavković zabavljala sa Stefanom Petrušićem, kružile su glasine da je Petar Mitić u vezi sa Anom Sević, te da je bliskost koju su Petar i Ivana ostvarili dok su se oni i takmičili u istoj sezoni „ZG“ i kada su bili samo odlični prijatelji, nešto kasnije krajem 2012. godine i prerasla u romansu, koju su oni u početku pokušavali da sakriju od očiju javnosti.

Medijske spekulacije o vezi, mladi par je dodatno podgrejao kada je Ivana Pavković dolazila da svog momka Petra Mitića sluša na nastupima koje je imao na splavu „Pirana“, ali su ipak tada i uspevali da izbegnu znatiželjne fotoreportere, mada su kako navode izvori koji su bili prisutni, oni razmenjivali nežnosti i nisu se odvajali jedno od drugog.

Mladi pevački par se venčao 19. jula 2016. godine u crkvi Svetog Jovana Vladimira u Beogradu, dok je svadbeno veselje održano u jednom poznatom prestoničkom restoranu, a u prisustvu puno Ivaninih i Petrovih kolega sa estrade, a pevačica je već tada bila u drugom stanju.

Među kolegama i prijateljima sa muzičke scene koji su prisustvovali slavlju Ivane i Petra su bili Katarina Živković; Vanja Mijatović; Milan Dinčić Dinča; Biljana Sečivanović; Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić; Rada sarić; Darko Filipović; Milica Pavlović; Ljubomir Perućica; Jelena Kostov i mnogi drugi gosti, kako rodbina tako i prijatelji mladog para.

Ivana Pavković je u međuvremenu, od svojih muzičkih početaka poa sve do danas značajno poradila na svom fizičkom izgledu, te je vidno smršala i dovela liniju do savršenstva, i ofarbala se u plavo, te ugradila silikone u usne, i postala je pored talentovane i jedna od najatraktivnijih mladih zvezda na našoj sceni.

Kako sama priznaje, Ivana Pavković uživa da u slobodno vreme gleda španske in turske serije, a smatra da je iskrena i skromna kao osoba ali da su joj najveće mane tvrdoglavost i neodlučnost.

Kao svog najvećeg muzičkog uzora Ivana Pavković navodi najveću balkansu zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, a ima običaj da kada je tužna peva pesmu Silvane Armenulić „Rane moje“, te kada je u dobrom raspoloženju, peva najveći hit svog supruga Petra Mitića „Ne može nam niko ništa“.

Kao svoj životni moto, lepa pevačica Ivana Pavković navodi dve poskočice „Što te ne slomi, to te ojača“ i „Što ne pooželiš za sebe ne poželi ni drugome“, te je presrećna što se ostvarila u ulozi majke i često ističe da je Vujadin centar njenog sveta i da su ona i Petar planirali da imaju još dece, ali da su sada fokusirani na svoje pevačke karijere.

Pevačica Ivana Pavković sa mužem i sinom danas živi i radi u Beogradu, te je vrlo aktivna na društvenim mrežama, i svoje fanove obaveštava o nastupima i planiranim koncertima, a takođe ne propušta priliku ni da postavi neke srećne i lepe porodične fotografije, koje najčešće potpisuje sa „mi Mitići“, gde nasmejana pozira sa sinom i suprugom, i oni za sada važe za jedan od zaista i najskladnijih mladih bračnih parova na našoj estradi.

Ime i Prezime: Ivana Pavković (udata Mitić)

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 10. mart 1991. godine, Bor, Srbija

Zanimanje: pop i folk pevačica; takmičarka i finalista „Zvezda Granda“

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/ivanapavkoviiicofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/ivanapavkovic/

Twitter: https://twitter.com/ivanapavkovic91

YouTube: https://www.youtube.com/user/IvanaPavkovicVIPPER

Sponzorisano:

Loading...
loading...