TV lica

Una Grujić – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram

Una Grujić, koja se proslavila po svom neobičnom i nesvakidašnjem talentu, a to je ples u čaši, vrhunac svoje popularnosti je stekla 2015. godine, kada je bila jedna od učesnica tada čuvenog rijaliti programa „Maldivi“ koji je emitovan na programu televizije „Happy“.

O tog perioda, pa sve do danas, Una je i dalje ostala prisutna u medijima i to uglavnom kao čest gost emisija koje se bave dešavanjima u trenutno aktuelnim rijaliti takmičenjima, kao što je rijaliti takmičenje „Parovi“, koje se takođe emituje na programu televizije „Happy“.

Ukoliko imate želju da saznate zbog čega i kako je Una Grujić odlučila da se bavi tom neobičnom vrstom plesa, kao što je ples u čaši, ali i ukoliko želite da saznate još puno toga zanimljivog što se tiče Uninog života, predlažemo vam da pročitate njenu biografiju, koju ćemo sa vama podeliti u nastavku teksta.

Una Grujić – biografija

Una Grujić, rođena je 7. novembra 1984. godine u Beogradu, gde je i odrasla, završila period školovanja i gde živi i danas.

Događaj koji je na na žalost ružan i loš način obeležio Unino najranije detinjstvo, jeste prerana smrt njenog oca, nakon koje je njena majka Ljilja postala prinuđena da se sama brine o Uni i o njenom rođenom bratu Emilu.

Preuzimanje i vođenje samostalne brige o deci, Uninoj majci je u pojedinim periodima bilo izuzetno naporno, tako da su se svo troje neretko suočavali sa nemaštinom u okviru koje su mimo svoje volje dospevali u obavezu da danima jedu samo krompir, kupus ili palačinke, jer za druge, skuplje namirnice jednostavno nisu imali dovoljno novca.

Ipak, kako sa majčine strane Uni i njenom rođenom bratu Emilu nikada nije nedostajalo pažnje i ljubavi i kako su oni tu pažnju i ljubav i kao veoma mali umeli da uzvrate, njih troje su funkcionisali kao jedna izuzetno složna celina i shodno tome, držali su se jedno drugog, čak i onda kada im je bilo najteže.

Još u periodu najranijeg detinjstva, Una je u sebi izgradila ljubav prema različitim vrstama umetnosti, pa otuda ne treba ni da vas iznenađuje činjenica što se ona danas bavi upravo umetničkim plesom.

Pored plesa, Uninu pažnju okupiraju i knjige i filmovi, pa je njena omiljena knjiga knjiga pod nazivom „Izgubljena ruža“, dok je njen omiljeni film „Avatar“.

Svojevremeno, kao ljubiteljka plesa, a pogotovo umetničkog plesa, Una je prisustvovala nastupu čuvene i svetski priznate plesačice Dite fon Tiz, koja je inače supruga kontraverznog muzičara Merlina Mensona i upravo ta činjenica, dakle to što je prisustvovala na pomenutom nastupu, Uni je pomoglo da u datom trenutku donese odluku o tome da i sama počne da se bavi umetničkim plesom i to plesom u čaši koji je jedna od „specijalnosti“ pomenute Dite fon Tiz.

2004. godine, Una Grujić je na svet donela svoju ćerkicu koja je postala i ostala njena najveća ljubav u životu, njen pokretač i njen motiv zbog kojeg je kako kaže spremna sve da uradi.

Svoju ćerkicu, Una je dobila kao plod ljubavi sa dugogodišnjim dečkom, koji joj je ujedno bio i prvi dečko i sa kojim se zabavljala još od perioda srednje škole.

Kada je Una saopštila dečku da je u drugom stanju, njegova reakcija je bila krajnje pozitivna, tako da su složno doneli odluku o tome da Una zadrži trudnoću i da postanu roditelji.

U periodu razvoja Unine trudnoće, ništa nije ukazivalo na to da će se ponašanje njenog dečka promeniti i to u tolikoj meri da će dovesti do toga da odluče da se nakon čak nekoliko godina velike i srećne ljubavi rastanu.

Međutim, od trenutka kada se Una porodila, njen partner se drastično promenio, počeo je aktivno da izlazi bez nje i da je ostavlja kući samu sa bebom, da ne dolazi kući, tako da je sve to rezultiralo verbalnim sukobima među njima koji su postali toliko česti i intenzivni da su se njih dvoje razišli kada im je ćerkica bila stara svega dva meseca.

Od tog momenta, Unina ćerkica je postala centar Uninog sveta i tu činjenicu koja je trajna i večita, nikada neće promeniti niko i ništa.

U želji da sebi i svom detetu obezbedi normalnu egzistenciju, Una je ubrzo nakon što se rastala sa svojim partnerom na sve moguće načine pokušavala da pronađe posao koji bi bio dovoljno plaćen, a koji bi joj pritom istovremeno omogućio i to da na raspolaganju ima dovoljno slobodnog vremena koje će moći i koje jednostavno mora da posveti detetu.

Kako takav posao nije mogla da pronađe, Una Grujić je odlučila da iskoristi svoju ljubav prema umetnosti, ali i svoj atraktivni fizički izgled i odlučila je da počne da se bavi plesom.

Od početka karijere do danas

Naime, ideju da počne da se bavi plesom i to plesom u čaši, Una Grujić je dobila tako što je prisustvovala nastupu Dite fon Tiz, a njen glavni i osnovni motiv da to učini, bila je želja da detetu i sebi omogući normalnu egzistenciju.

2009. godine, Una Grujić se fotografisala za stranice magazina „CKM“ i tom prilikom, njen atraktivni fizički izgled jednostavno nije mogao da ostane neprimećen od strane ogromnog broja čitalaca tog magazina.

2011. godine, Una Grujić je bila jedna od učesnica „Plejboj plejmejt zečica godine“ takmičenja koje se prikazivalo u terminu posle ponoći na programu televizije „Pink“. Kroz tok ovog takmičenja, Una je dospela do samog finala, ali na žalost nije uspela da odnese pobedu koja je pripala Soraji Vučelić.

Ipak, učešće u ovom takmičenju, Uni je pomoglo u tome da se njena popularnost dodatno poveća, a posebno upamćeno ostalo je njeno pojavljivanje bez odeće u jednom od krugova takmičenja.

2013. godine, po drugi put po redu, Una Grujuć se fotografisala za stranice magazina „CKM“ koji je tada bio još čitaniji i još popularniji nego prethodni put, kada su Unine fotografije takođe objavljene u njemu.

2015. godine, Una Grujić je postala jedna od takmičarki tada veoma popularnog rijaliti programa „Maldivi“ i upravo na taj način, ova devojka je i dospela u žižu interesovanja javnosti i popela se na sam vrhunac svoje karijere. Tokom učešća u rijaliti programu „Maldivi“, Una je druge učesnike, ali i brojne gledaoce ispred malih ekrana, upoznala sa načinom na koji pleše u čaši i pomogla im je da se upoznaju sa poslom kojim se ona bavi, a koji je u Srbiji veoma redak.

Po prestanku učešća u rijaliti programu „Maldivi“, Una je ostala u veoma korektnim i kvalitetnim odnosima sa čelnicima televizije „Happy“, na kojoj je inače rijaliti program „Maldivi“ i prikazivan, tako da je ona čak i danas, nekoliko godina od tada, čest i drag gost brojnih emisija koje se emituju na televiziji „Happy“, a koje se uglavnom bave dešavanjima u okviru drugih, trenutno aktuelnih rijaliti programa, kao što je rijaliti program „Parovi“.

Ono o čemu su pisali brojni portali, kao i štampani mediji u Srbiji, nakon Uninog prestanka učešća u rijaliti programu „Maldivi“, jeste da su srazmerno povećanju njene popularnosti, drastično skočili i Unini honorari i da shodno tome, kada nastupa u inostranstvu, ona može da zaradi i do 2.000 evra po nastupu.

Te informacije, Una nije ni potvrdila ni demantovala, ali ono što je poznato, jeste da je ona zadovoljna poslom kojim se bavi, kao i zaradom koji na taj način ostvaruje i da ne planira da odustane od karijere plesačice.

Ime i prezime: Una Grujić

Datum i mesto rođenja: 7. novembar 1984. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: Foto model, starleta, plesačica

Visina: 167 cm

Težina: 50 kg

Facebook: https://www.facebook.com/una.p.grujic

Instagram: https://www.instagram.com/unagrujic/ (@unagrujic)

Sponzorisano:

Loading...
loading...